"Благо народу - вищий закон." Нікколо Макіавеллі

Отримання дозволу на роботу

ОТРИМАННЯ ІНОЗЕМЦЮ ДОЗВОЛУ НА ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ

Фізичні особи – нерезиденти, які бажають працювати в українських підприємствах, повинні отримати дозвіл на працевлаштування згідно Порядку видачі, подовження строку дії та анулювання дозволів , затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 08.04.2009р. № 322.

Наша Агенція готова надати послуги стосовно отримання дозволу на працевлаштування.

Перелік документів, які необхідно надати для отримання дозволу на працевлаштування:

1. Виписка або витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців;

2. Копія Статуту підприємства, засвідчена в установленому порядку;

3. Довідка статистики, засвідчена в установленому порядку;

4. Довідка районного центру зайнятості про відсутність у роботодавця заборгованості перед Фондом ЗДССУ на випадок безробіття;

5. Довідка органу внутрішніх справ про відсутність (наявність) судимості у іноземця, який на момент оформлення дозволу перебуває на території України.

Якщо іноземець перебуває за межами України – довідка уповноваженого органу країни перебування (походження) про те, що не відбуває покарання за скоєння злочину та не перебуває під слідством.

6. Довідка органу державної податкової служби про сплату роботодавцем податків та зборів (обов’язкових платежів);

7. Документ про освіту (в разі необхідності – апостилізований/легалізований) з перекладом на українську мову, засвідченим нотаріусом;

8. Реєстраційний номер облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер) – копія, засвідчена печаткою підприємства;

9. Копія договору (контракту) між українським та іноземним суб’єктами господарювання – якщо іноземець направлений іноземним суб’єктом господарювання в Україну;

10. Документ, підтверджуючий право підпису документів на оформлення (подовження) дозволу;

11. Копії сторінок паспортного документа іноземця, що містять основні ідентифікаційні дані, перекладені на українську та засвідчені в установленому порядку;

12. 2 кольорові фотокартки 3,5Х4,5 см – на зворотній стороні ПІБ іноземця, печатка підприємства;

13. Банківські реквізити, контактний телефон підприємства.

Строк дії дозволу: від 6 місяців до 1 року та щорічно подовжується терміном на 1 рік.

Вартість роботи по отриманню дозволу – 2 500 гривень.

Державне мито – чотири мінімальних заробітних плати.

Термін отримання дозволу – до 14 робочих днів.

Мы можемо взяти не себе отримання довідок з центру занятості, податкової служби, органів внутрішніх справ, а також отримати ідентифікаційний номер для іноземця.

Телефонуйте

telephone-icon-512x512.png (044) 221-99-77
telephone-icon-512x512.png (044) 221-99-55
Phone Green.png (096) 521-19-31
Phone Green.png (050) 554-81-06

Вернуться

Наші адвокати


Це дипломовані фахівці з багаторічною практикою. Вони пройшли атестацію в Київській міській кваліфікаційно - дисциплінарної комісії адвокатури та мають широку спеціалізацію в сфері

докладніше

Наша мета


Не тільки надати юридичну допомогу клієнтам , а ще й проаналізувати схему мінімізації їх ризиків і витрат , провести грамотний аналіз необхідності тих чи інших дій .

докладніше

Наша перевага


Наш сучасний підхід до вирішення юридичних завдань дає можливість значно полегшити організацію роботи і діяльності підприємств та бізнес- структур , вирішити проблеми наших приватних клієнтів .

докладніше

Економ час та гроші

Вигідна пропозиція

Продаж газової ліцензії

далі
Наша місія

Ми покликані зробити ваше життя і ваш бізнес успішними далі

On - line консультація

Ми абсолютно безкоштовно проводимо консультацію в режимі On - Line

далі

Зв'язатися з нами Заповніть форму.

Contact form submitted.